Zpět na výpis příspěvků

Aktuální informace o fungování naší sítě s ohledem na koronavirus

Vážení partneři, 

z důvodu nařízení vlády ze dne 16. března 2020 bychom Vás rádi informovali, že došlo k přerušení provozu sítě výdejních míst a to tam, kde provozovatel podniká v oblasti, která nespadá do výjimek uložených vládou ČR.

 

Platba v hotovosti

Vzhledem k současné situaci dopravci omezují platbu v hotovosti. Nabízejte prosím na svých webech platbu online. Omezte možnost zásilek na dobírku.


Seznam aktivních / neaktivních výdejních míst

Na stránce: https://www.ulozenka.cz/map/ najdete v detailu výdejního místa, nebo podací pobočky, zda je dané výdejní/podací místo otevřené, nebo je dočasně mimo provoz. Aktualizujte si, prosím, pravidelně seznam poboček ve vašem košíku.

 

Svozy / Podání zásilek

U partnerů, kteří využívají svozy zásilek se v podání nic nemění. Prosíme ale všechny partnery (e-shopy), kteří podávají zásilky přes podací pobočky, aby si zkontrolovali, zda je jejich podací pobočka otevřená. Pokud není, je třeba si v “partnerském portálu Uloženky“ zvolit novou podací pobočku a znova založit zásilku, vytisknout nový štítek a podat zásilku na nové podací pobočce. Máte možnost podání na všech našich depech v krajských městech, abychom alespoň v každém kraji zajistili možnost podání zásilek. Aktivní podací pobočky najdete zde: https://www.ulozenka.cz/map/


Zásilky založené na neaktivní výdejní místa

Zásilky, které jste založili od pátečního odpoledne a doposud jste nepředali na podací pobočce, nebo na svoz, prosím, zkontrolujte dle seznamu dostupnosti jednotlivých výdejních míst. Pokud zásilka směřuje na aktivní výdejní místo, zásilku můžete normálně podat na podací pobočce, nebo předat kurýrovi na svoz. U zásilek, které směřují na zavřená výdejní místa, prosím, obvolejte své koncové zákazníky a nabídněte jim ze seznamu jiné aktivní výdejní místo, nebo doručení na adresu. Dle výběru pak založte novou zásilku a vytiskněte nový štítek.


Zásilky na našich depech nebo na výdejních místech

U zásilek, které v současnosti leží na neaktivních (zavřených) výdejních místech, se pokoušíme komunikovat s provozovateli, aby je buď vydaly koncovým zákazníkům v omezené provozní době, nebo jednorázově vydali zásilky na svozová auta a my Vám je mohli vrátit na váš sklad, nebo vratkovou pobočku.


Zásilky, které leží na našich depech a směřovaly na zavřená výdejní místa, se pokusíme přesměrovat na nejbližší otevřená výdejní místa, nebo Vám budeme posílat zpět na vaše sklady, nebo vratkové pobočky. Informujte prosím své koncové zákazníky.


Tým Uloženka